Novosti

Sastavili smo kolekciju toplih i modernih radnih ploča, znajući da su radne ploče temelji kuhinjskog dekora. Pored modernog dizajna, one se izdvajaju i po tome što su napravljene od vlagootporne iverice, koja ima specijalnu zaštitu od gume koja onemogućava prodiranje vode ispod ploče.

Detaljnije

Zbog velikih upotrebnih mogućnosti i izuzetno povoljne cene, Darex Home je u svoju kolekciju uveo sirovi MDF, kao i beli i sirovi HDF. Veliku pogodnost predstavljaju dimenzije tabli koje omogućavaju dobro iskorišćenje elemenata bez nepotrebnog viška i otpada.

Detaljnije

Darex Home vam predstavlja Yildiz Entegre, svog novog dobavljača sirovog MDF-a. Sada, u našoj ponudi možete pronaći sve debljine sirovog MDF-a, koje mogu da odgovore na sve vaše kreativne zahteve.Njegova izuzetna lepota, glatkost površina, fleksibilnost i kvalitet, mogu se dodatno poboljšati različitim završnim obradama.

Detaljnije

Ukoliko želite da napravite savršenu kuhinju, bilo da pravite novu ili oplemenjujete staru, radne ploče predstavljaju jedan od najbitnijih izbora kako u pogledu funkcionalnosti i dugotrajnosti, tako i u estetskom smislu. Pogledajte nove radne ploče koje je Darex Home uvrstio u svoju lager kolekciju.

Detaljnije

Šper ploče su sveprisutnije u modernom dizajnu enterijera. Šper ploča je svestran i višenamenski materijal, savršen za stvaranje ekološki prihvatljivih, a istovremeno i pristupačnih proizvoda i arhitektonskih projekata. Nameštaj u sobi, dekoracija podova, zidni paneli, plafonske konstrukcije, pa čak i rasvetna tela mogu biti napravljena od nedovršene šper ploče i izgledaju veoma moderno.

Detaljnije

Izabrali smo da u našu lager kolekciju uvedemo nove dekore visoko sjajnog MDF-a. Kao i uvek prateći trendove, odlučili smo se za paletu mekih i suptilnih boja koje u svaki prostor unose dah bezvremene elegancije i pretvaraju ga u mesto za uživanje.

Detaljnije

Zahvaljujući modernom procesu proizvodnje, Darex se pobrinuo da za svoje klijente obezbedi široku ponudu visoko izdržljivih OSB 3 ploča specifičnih po upotrebi u vlažnim sredinama.

Detaljnije

Pažljivim odabirom boja i struktura iz ponude našeg poslovnog partnera CLEAF, napravili smo novu DAREX HOME PREMIUM KOLEKCIJU sastavljenu od 32 dekora oplemenjene iverice.

Detaljnije

Naša lager kolekcija EGGER oplemenjene iverice 10mm upotpunjena je sa dva nova dekora - "W 1000 ST9 Premium White" i "F 649 ST16 White Claystone".

Detaljnije

Pored standradnih podiznih mehanizama koji otvaraju vrata na gore, sada u ponudi i specijalna vrsta gasnog mehanizma, tzv. "BIFE", pomoću kojeg imate mogućnost da otvarate vrata i na dole.

Detaljnije

Našu lager kolekciju MDF ploča rešili smo da osvežimo ovim proizvodom koji se jako dobro pokazao u kreiranju zakrivljenih površina enterijera i nameštaja.

Detaljnije

Stilizujte dodatno vašu kuhinju uz nove proizvode iz grupe "NOGICE", sada u ponudi u novim bojama, oblicima i obradama (kategorija "OKOVI / NOSAČI NAMEŠTAJA").

Detaljnije

Naša lager kolekcija oplemenjene iverice EGGER sada je bogatija za još 11 ultra modernih dekora koji će vas ostaviti bez daha.

Detaljnije

Vest o realizaciji novog projekta Darex Home-a “NET SHOP”, koji je iskreiran u duhu 4.0 industrijske revolucije zainteresovala je mnoge proizvodjače u našoj branši. Softveri koji prate tehnologiju izrade nameštaja predstavljaju najnaprednija rešenja organizacije i optimizacije proizvodnih procesa. Detaljnije informacije možete dobiti u studiji proizvodjača mašina HOMAG (tekst je na engleskom).

Detaljnije

Pretstavljamo vam "darex home BS1" - proizvodnu liniju najnovije generacije na kojoj će svaki komad nameštaja biti iskreiran po najsavremenijim svetskim standardima.

Detaljnije

Darex Home poseduje najnoviju tehnologiju lepljenja kant traka pomoću LASERA, kojom se dobijaju "estetski savršeni spojevi", a otkrijte koje su sve prednosti u odnosu na ostale tehnologije kantovanja.

Detaljnije

Naša kolekcija SUPER MATT dekora upotpunjena je jednim potpuno novim proizvodom na tržištu: Laminatom u APTICO strukturi. Aptico Struktura je specificna po tome što ima extremnu mat površinu, "antifingerprint" svojsta (ne ostaju otisci prstiju) i mogućnost reparacije micro oštećenja peglom.

Detaljnije

Kao uvod u prezentacije noviteta u našim lager kolekcijama, predstavljamo vam nekoliko svetskih stilova u dizajnu nameštaja koji su proizvođačima poslužili kao inspiracija za kreiranje dekora. Ovi stilovi su vešto osmišljena kombinacija dekora i struktura koji na najbolji način oslikavaju trendove u svetu uređenja enterijera.

Detaljnije

Novi dobavljač u našem asortimanu okova - turski proizvođač SAMET. Izuzetno kvalitetni okovi iz grupa: Šarke, Klizači, Fioke i Podizni sistemi sada i na našem tržištu. Izuzetan odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije

Novo u Darex Home lager kolekciji BLUM fioka. Inovativni sistem na tržištu kliznih mehanizama. Sistem koji objedinjuje 2 funkcionalnosti istovremeno. Otvaranje putem push tip-on sistema i zatvaranje sa slowmotion sistemom prigušivanja.

Detaljnije