NOVA PROIZVODNA LINIJA





"DAREX HOME BS1 - za nameštaj nove generacije"


Svaka Vaša porudžbina biće proizvedena na našoj novoj HOMAG liniji, koja predstavlja najsavremeniju tehnologiju dostupnu u ovom trenutku i omogućava vrhunski kvalitet i preciznost. Posetite naš prodajni centar na Novom Beogradu i poručite svoje elemente za nameštaj koji će biti proizvedeni brzo i efikasno, i to po najnovijim standardima u industriji nameštaja. U okviru "darex home BS1" proizvodne linije, predstavljamo Vam sledeće procese:



1. SKLADIŠTENJE

Automatsko–robotizovano skladište - manipulacija pločastim materijalima putem ovog skladišta omogućava nam sofisticirano i pažljivo rukovanje i manipulaciju pločama, bez grebanja i oštecenja, kao i visoku dostupnost materijala.

Transport svake ploče vrši se vakumom, a ovakva manipulacija je idealna za jako osetljive površine.

Zahvaljujući tome u svakom trenutku je dostupan širok asortiman dekorativnih ploča - preko 500 artikala pločastih materijala!



2. SEČENJE

Krojači
 – najnovija generacija krojača sa savršenom preciznošću sečenja ploča omogućavaju nam pored besprekornog reza i idealnu paralelnost i ugaonost u sečenju ( tzv. perfektnu vinklu ).




3. KANTOVANJE

Kant mašina
 – sa najnovijim tehnologijama koje poseduje ( PU lepkom i Laserom ), kant mašina je opremljena i specijalnim alatima koji omogućavaju perfektnu ugaonost i paralelnost ( tzv. perfektnu vinklu ), neophodnu za savršeni kvalitet nameštaja.

Vrhunski kvalitet kantovanja - svaka ivica okantovane ploče je vidna i oslikava kvalitet nameštaja. Stoga, u našem asortimanu svaki dekor ploče propraćen je identičnim dekorom ABS trake, a zahvaljujući PU i Laser tehnologiji, okantovani elementi dobijaju otpornost na vlagu i temperatutru, kao i gotovo sasvim nevidljivi spoj sa pločom.



4. RAZBUŠIVANJE

Bušilice
 – CNC mašine za razbušivanje i obradu materijala najnovije generacije, savršene preciznosti razbušivanja i obrade komada, kako za sklapanje korpusa ( tipl, excentar, nut, falc i sl. ), tako i za ugradnju najzahtevnijih okova (mogućnost razbušivanja za šarke, klizače, fioke, podizne sisteme i sl.). Ono što je jako bitno istaći jeste da se sve promene i razbušivanja odvijaju u jednoj operaciji.



5. CNC OBRADA


CNC obradni centar
 – omogućava neograničenu manipulaciju i mogućnosti u obradi komada, kao što su: sečenje krugova, elipsi, i raznih drugih geometrijskih oblika; krivolinijska sečenja bezbrojnih mogućnosti i kombinacija; šaranje površina; obaranje ivica; pravljenje ramova, raznih otvora i usecanja; urezivanje raznih oblika.






6. PAKOVANJE

Pakovanje
 – mašina za izradu kartonskih kutija, omogućava nam da obezbedimo savršeno, uredno i sigurno pakovanje, čak i za one najzahtevnije transporte porudžbina.