Zaštita ličnih podataka

  • Internet prodavnica darexhome.rs poseduje "SSL sertifikat sigurnosti".

  • Svi podaci koje navedete se čuvaju na posebnom serveru zaštićenom posebnim barijerama. Podaci se koriste isključivo za potrebe isporuke robe, izrade računa i ostalih zakonskih obaveza i normi. Darex Home ne prosleđuje, ne deli, ne prodaje, niti na bilo koji drugi način omogućava pristup Vašim podacima trećim licima. Podatke jedino može dostaviti na zahtev nadležnih institucija kada je u zakonskoj obavezi da to uradi,  kao što je to slučaj u sprečavanju krađa, prevara i sl.

  • Darex Home se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Darex Home-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

  • Vaša plaćanja platnim karticama se vrše na sajtu banke ("Safe Gateway"), tako da Darex Home ne vidi i ne poseduje nikakve podatke vezane za Vaše kartice i plaćanja i njima ne može da pristupi.

  • Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže  u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

  • Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, "Banca Intesa ad" Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.