NOVOGODIŠNJA PREMIJERA - RAUVISIO CRYSTAL





"Polimerno staklo za višu klasu uređenja enterijera"

RAUVISIO je inovativan program površinskih materijala, koji povezuje funkcionalnost, dugovečnost i beskrajno mnogo mogućnosti dizajna. Ovde ćete za svaki ambijent naći pravo rešenje.

REHAU svojim polimernim površinskim materijalom RAUVISIO crystal nudi maksimalnu fleksibilnost u izradi frontova, niša, ali i stranica u staklo - optici.

Ove materijale je moguće obrađivati sa uobičajenim alatima za obradu drveta.  Moguce je sečenje, bušenje za ručice ili okov bez straha od loma ili ogrebotina, 10% je otpornije na lom nego pravo staklo. Ovi materijali imaju zaštitni sloj protiv ogrebotina, koji nemaju ostale ploče, na njima ne ostaju otisci prstiju kao na mat površinama, moguće je pisanje standardnim markerima za tablu, jer je ciscenje više nego jednostavno.





REHAU nam nudi i polimerno ogledalo - "RAUVISIO crystal mirror".


Zahvaljujući svojim svojstvima, ogledalo se može obrađivati na brojne načine, bez obzira da li se radi o pojedinačnim predrezovima ili bušenju. Pored toga, material je fleksibilan i zahvaljujući tome se može oblikovati u gotovo bilo kakav oblik. Slobodne forme i oblici, takođe ne predstavljaju problem za RAUVISIO crystal ogledalo.




Više informacija o ovim inovativnim pločastim materijalima možete saznati iz naše PDF brošure.