Totalna rasprodaja FGV okova


Jedinstvena ponuda - FGV okov na totalnoj rasprodaji u firmi DAREX HOME (zalihe su ograničene):1. ŠARKE (-20%)


Postoje brojni razlozi da se odlučite za šarke iz FGV asortimana: visok kvalitet, jednostavna montaža i demontaža (čak i bez alata), sveobuhvatan program koji za svaku primenu nudi odgovarajuće rešenje, atraktivan dizajn i tiho i lako zatvaranje nameštaja.


2. FIOKE (-32%)


Raznolikost materijala, boja i visina fioka iz FGV asortimana omogućava maksimalnu fleksibilnost pri realizaciji ideja i želja kupaca.

Prednosti ovih fioka su:

  • jednostavna obrada,komforna tehnika podešavanja
  • element za potpuno izvlačenje za dobar pregled i direktan pristup
  • dug vek trajanja
  • lako i tiho zatvaranje


3. KLIZAČI (-40%)


Klizači iz FGV asortimana mogu se koristiti u svim oblastima stanovanja i oplemenjuju nameštaj velikim komforom pri upotrebi.


Karakteristike kvaliteta kao što su lagani hod i mogućnost podešavanja bez upotrebe alata nude savršeno kretanje kod vašeg nameštaja - lako i tiho. Svojom varijabilnošću ovi klizači pružaju mnogostruke primene u proizvodnji funkcionalnog i lepog nameštaja.


4. PODIZNI SISTEMI (-10% / -30%)


Sa podiznim sistemima iz FGV asortimana ispunjavaju se vaši zahtevi za modernim rešenjem frontova. Njihova savršena tehnika olakšava montažu, demontažu i podešavanje.

Pored visokog kvaliteta, funkcionalnosti i dizajna, bićete oduševljeni i ogromnim komforom pri rukovanju. U zavisnosti od potreba, zahvaljujući raznolikosti proizvoda, za svaki vaš viseći element se može pronaći pravo rešenje. Bilo da se radi o frontovima koji se preklapaju nagore, podižu nagore u zamahu, uspravno podižu ili preklapaju. U kuhinji, trpezariji, spavaćoj ili dnevnoj sobi, uvek ćete biti zadovoljni harmoničnim zatvaranjem podiznih sistema.


5. NOSAČI NAMEŠTAJA (-32%)

Kada su okovi za nameštaj u pitanju, veoma je važno da budu čvrsti i od kvalitetnih materijala, što se posebno odnosi na nosače i držače nameštaja, koji moraju da imaju veliku nosivost.