Net Shop

"NET SHOP" – novi koncept poručivanja nameštaja po meri (za profesionalne kupce)


Ukoliko ste profesionalni proizvodjač nameštaja, stolar, arhitekta, dizajner enterijera, ili imate svoj salon nameštaja, Darex Home je za Vas pripremio nešto potpuno novo na tržištu -  ONLINE APLIKACIJU ZA PORUČIVANJE NAMEŠTAJA PO MERI pod nazivom “NET SHOP”.

Ova jedinstvena online prodavnica nameštaja omogućava Vam da kreirate svoje ponude i porudžbine 24 h dnevno7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

 

 


Zašto NET SHOP ?

 

Postoji dosta razloga da naručite nameštaj preko naše online aplikacije:

 

1.  Štedite vreme

 

Imate više vremena za svoju osnovnu delatnost, prodaju, sklapanje i montiranje, jer u vrlo kratkom roku dobijate kompletno obrađene elemente, spremne za montažu. Brza i precizna obrada Vaših porudžbina olakšava i Vama bržu isporuku kupcu, a specijalizovani softver omogućava postavku automatske kalkulacije Vaših cena.

Impresionirajte svoje kupce brzinom formiranja ponuda, isporukom unikatnog nameštaja i kvalitetom izrade. Uz pomoć NET SHOP-a, steći ćete mnogo zadovoljnih klijenata, ostvarićete bolju prodaju na tržištu i na taj način optimizovati svoj profit.

Ponude možete kreirati izuzetno brzo i efikasno, a samim tim bićete konkurentniji na raznim tenderima, koji obično zahtevaju vrlo kratak rok pripreme ponuda.

 

 


2.  Štedite novac

 

Veliki broj radnika za projektovanje, formiranje ponuda i kalkulacija, pripremu proizvodnje, obradu i razbušivanje elemenata, skupe i specijalne mašine i neupotrebljivi ostaci i otpad, veliki su trošak i opterećenje za mnoge firme. Mi proizvodimo artikle u optimalnim radnim procesima. Sve ploče su optimizovane, tako da se iz njih dobijaju čiste površine elemenata bez otpada.

 

 

3.  Dobijate kvalitet

   

  • Materijali najboljih svetskih proizvođača. Preko 500 vrsta i dekora različitih pločastih materijala, kompletan asortiman Blum okova, preko 600 modela ručica, veliki izbor galanterije i pratećeg materijala.

  • Vrhunski kvalitet i preciznost zahvaljujući najnovijoj "darex home BS1" proizvodnoj liniji.

   

  • Manipulacija pločastim materijalima putem robotizovanog automatizovanog skladišta – pažljivo i sofisticirano rukovanje pločama, bez grebanja i oštećenja, visoka dostupnost materijala. Transport svake ploče se vrši vakumom, a ovakva manipulacija je idealna za jako osetljive površine. Zahvaljujući tome, u svakom trenutku je dostupan širok asortiman dekorativnih ploča -  preko 500 artikala pločastih materijala.

   

  • Izuzetna preciznost sečenja, idealna paralelnost i ugaonost u sečenju (perfektna vinkla).

   

  • Savršen kvalitet kantovanja – svaka ivica okantovane ploče je vidna i oslikava kvalitet nameštaja. Svaki dekor ploče propraćen je identičnim dekorom ABS trake. Zahvaljujući PU i LASER tehnologiji okantovani elementi dobijaju otpornost na vlagu i temperaturu, kao i gotovo sasvim nevidljivi spoj sa pločom.

   

  • Preciznost razbušivanja i obrade komada, kako za sklapanje korpusa tako i za ugradnju najzahtevnijih okova (razbušivanje za šarke, klizače, podizne sisteme i sl.). Sve promene i razbušivanja u jednoj operaciji.

   

  • Mogućnost obrade materijala: krivolinijsko sečenje (razni oblici i šare), obaranje ivica,  “šaranje” površina materijala, prosecanje otvora i sl.

   

  • Postojano i uredno pakovanje čak i za najzahtevniji transport. Nameštaj se isporučuje u elementima, okantovanim, razbušenim i pripremljenim za sklapanje i montažu, sa tačnom količinom okova i uputstvom za montažu.

   

   


  4.  Dobijate različitost

   

  Darex Home vam stavlja na raspolaganje svoj NET SHOP katalog artikala bez ikakvih ograničenja. Artikle možete menjati u smislu: dimenzija, izbora pločastih materijala, tipova frontova, izbora kant traka i načina kantovanja (PU, Laser), izbora okova, načina otvaranja, izbora ručica i galanterije.

   

  "Vaše ideje određuju naš asortiman!"

   

  Za svaku Vašu porudžbinu možeti kreirati jedinstveni “layout” prostora, u kome pored isprojektovanog nameštaja, prostor možete obogatiti i velikim izborom dekorativnih elemenata (lampe, sofe, stolice, bela tehnika, cveće, knjige, prozori, vrata, stepenice i sl.). Na taj način, svaki layout Vam omogućava kreiranje 3D prikaza, a samim tim i bolju vizuelizaciju prostora za samog kupca.

       

     5.  Dobijate kontrolu

   


  • Garantujemo tačan i blagovremen rok isporuke.

   

  • Sam proces proizvodnje završavamo u roku od nekoliko dana. Cilj je da to bude 48h.

   

  • Svi nalozi pristigli do 14:00h ulaze u objedinjeni proces proizvodnje.

   

  • U svakom trenutku možete pratiti status Vaše porudžbine.
   

  A kako se odvija kompletan proces od ideje do realizacije, možete saznati na ovom videu koji smo pripremili specijalno za Vas:

  Ukoliko želite detaljnije da se upoznate sa NET SHOP konceptom, kontaktirajte naš prodajni tim putem mejla:
  prodaja@darexhome.rs