NAJNOVIJI POSTOVI

blog-grid1
NOVI RAUVISIO BRILLIANT SCRATCH RESISTANS 25.01.2021
Svestrana površina Brilliant SR pokazuje izvanredni kvalitet boje i sjaja i može se skratiti na dimenzije pomoću svih uobičajenih alata za obradu drveta. Dodatna sloboda u dizajnu se dobija zahvaljujući jednostavnom savijanju i ka...
Pročitaj više
blog-grid1
ŽIČANA GALANTERIJA - DAUER 09.12.2020
U našoj novoj kolekciji DAUER galanterije izaberite svoju idealnu kombinaciju. Proizvodi vrhunskog kvaliteta, dugotrajni, modernog i inovativnog dizajna.
Pročitaj više
blog-grid1
ŽIČANI ELEMENTI - DAUER 27.11.2020
Darex Home je tu da odgovori na sve Vaše potrebe i zahteve za kvalitetnim, modernim, praktičnim i funkcionalnim proizvodima.
Pročitaj više
blog-grid1
CLEAF OPLEMENJENA IVERICA - NOVITETI! 25.01.2021
Uporedo sa tehnološkim razvojem razvijaju se i vizuelna umetnost, arhitektura i dizajn. Dolazi do promene stilova u svim segmentima života a naročito u opremanju enterijera. U skladu sa tim i mi smo odgovorili na nove zahteve odab...
Pročitaj više
blog-grid1
SAMET FIOKE 25.01.2021
Zahvaljujući karakteristici minimalne sile izvlačenja, potreban je samo mali dodir da biste nesmetano otvorili fioku. Besprekorni sistem mekog zatvaranja SMARTFLOW Flowbox-a osigurava da se fioke savršeno zatvore.
Pročitaj više
blog-grid1
NOVITETI U KOLEKCIJI SAMET KLIZAČA 25.01.2021
Neodvojivi deo elegantnih i funkcionalnih životnih prostora. Jedinstven koncept u mnogim aspektima, od elegancije i funkcionalnosti do praktičnosti i trajnosti.
Pročitaj više